«Varangerlandskap» blir tema for årboka 2012!

Området vårt er sammensatt, vakkert og variert. Det strekker seg fra den nakne kysten ytterst ved Vardø og helt inn til Pasviks dype skoger. Den store Varangerfjorden har gitt navn til hele landskapet. I årets utgivelse vil vi sette fokus på dette landskapet, og innfallsvinklene til temaet er mange. Vi vil ha med artikler om alt fra geologi og dyreliv til mytologi og folketro. Dessuten skal boka handle om menneskers opplevelser av landskapet i Varanger. Vi søker forfattere som kan bidra med historier om møter med varangernaturen, enten opplevelsene dreier seg om friluftsliv, matauk eller møter mellom mennesker. Har du en elsket gård eller ei hytte du vil skrive om, er det plass for slike artikler i årets utgave. Og som alltid kan du skrive artikler som ligger helt utenom hovedtema for årboka. Vi tar også gjerne i mot dikt og noveller. Her er mulighetene mange, og vi håper på flere interesserte forfattere til årboka!

Frist for innsending av bidrag: 1. september 2012