Varanger årbok 2011

Tema: Mat og mattradisjoner

  • Kaamos aika - Reidun Rushfeldt
  • Rallar Erikssons vise - Reidar Bakke
  • Fiskerbønder i Kiberg, deres liv og kosthold - Mari-Ann Nilssen
  • Mat og mattradisjoner i min barndom - Fanny Kristiansen
  • Om mat og mattradisjoner - Lars Olsen
  • Mattradisjoner i Krampenes - Svanhild Meirud
  • Mathistorier - Svea Andersen
  • Det store Diktet om Skreien - Hans Haagenrud
  • Møljekalas til evig tid - Thor Robertsen
  • Sjømat - John-Arild Josefsen
  • Oldemors plukkfisk - Randi Irene Losoa
  • Fylt kålhode og kjøttsuppe med forviklinger - Karin B. Danielsen
  • Nedlagt kveite - en ukjent tradisjon? - Kjell-Ivar Pettersson
  • Mat i steinalderen - hva spiste folk, og hvordan vet vi det? - Mia Krogh
  • Ville planter som mat i Varanger - Torbjørn Alm
  • Bark eller piets var daglig helsekost - Ritva Kytöla
  • Bakeriet på Tuomainengården - Tove Kristiansen
  • Vårt daglige brød - Anne Lise Berntsen
  • Finsk rugbrød - Päivikki Herranen
  • Multebærsuppe fra Reppen - Jonar A. Rushfeldt
  • Alt om kulebjaka - Albert Moe
  • Spekepølser og meg - en haug med pølsevev! - Helga Vara
  • Kongekrabben - en ny mattradisjon i Varanger - Solveig Isaksen
  • Lappebiff og andre retter fra bestemors kjøkken - Mari-Ann Nilssen
  • Johs. J. Haaheim, den typiske vestlandslæreren - Eivind Bråstad Jensen
  • Internatminner - havresuppe til frokost, grynmelsgraut til kvelds - Olav Beddari
  • Vann og brød - Gerd Aase Pedersen
  • Jobben som anleggskokke og andre minner, fortalt av Elsa Olsen - Mia Krogh
  • Min bestemor, Petra Rognmo - Randi Syrstad
  • Svartovnen - Unni Salmila
  • En liten fiskehistorie - Turid Lundgren
  • Indisk i Vadsø, fra utenkelig til selvfølgelig - Turid Strand Bedi
  • Gapahuken - en eksotisk restaurant - Bente Lantho Flå
  • Med fire stjerner i "Guide Michelin" - Leif Haughom
  • Hygiene før og nå - John-Arild Josefsen
  • Minner om mat - Per Bjørgan
  • Mat og mattradisjoner i Varanger - Oddvar O. Persen
  • Bærplukking og garnfiske - snart historie - Hallgeir Henriksen
  • Slaktetida på 1950-60-tallet - Liv Nilsen
  • Fra guhtemágat til suksessterte - Frøydis Betten
  • Kveitekvad - Helga Vara
  • Villsauen - en gammel sauerase med spesielle egenskaper - Kjersti Schanche
  • Mat og mattradisjoner -Olaug Bye Gamnes
  • Luftige lam fra Varanger - Alf Kramer
  • Lettsaltet torsk og annet fiskesnadder - Aage Hegge Hansen
  • Krøkebær og andre bær: Saft, vin og likør Martha Birkeland

Price: 175.00 NOK

Loading Oppdaterer handlekurv...

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

© Varanger Årbok. Banner levert av Sonja Siltala. Design av Small Potato.